Dobra zbieramy nowy roster + nowy Admin w razie czego.
Wrestler
You know (you know)
What me say
SOS
I hear them shoutin
I hear them cryin
Because
You woke up in a badman place
You no safe you could run for days
You can't get away
I bring relief for sorrow and pain
You should of never tried get in my face
Kofi Kingston: Wielkie dzięki za doping wszystkich moich fanów !!! Mam nadziej, że walka sie podobała !? (slychać radość na trybunach). Mam nadziej, że dla mojego przeciwnika również znajdą się jakieś brawa ? (oklaski dla Ceny) Cena mam nadziej, że na naszej następnej walce dasz z siebie wszysko !!! Wielkie dzięki jeszcze raz ! Pozdrawiam wszystkich !!
You know (you know)
What me say
SOS
I hear them shoutin
I hear them cryin
Because
You can't get away
- Punk masz walkę, nie o pas tylko ze mną. Będzie to I Quit match, czyli kolejna hardcorowa walka. Jak widzisz dzisiaj stoczyłem bardzo brutalną walkę i nadal tu stoję. Chciałbym wiedzieć jak ty byś wyglądał po takiej walce, na szczęście się tego dowiem w Poniedziałek. Fani w Katowicach szykujcie kamery ponieważ zobaczycie jak rozbijam szklanki na głowie Punka. Wejść na Youtube będzie mnóstwo, filmik gdzie te szklanki na tobie roztrzaskuje będzie popularniejszy niż Niekryty Krytyk i J Jay Joker razem wzięci. Czekam na twoją odpowiedź która pewnie będzie błaganiem o litość. Quote the Lipa.... Nevermore
Po dwóch tygodniach przerwy powracam na ring cena i mam zamiar cię skopać nie ważnie w jakiej walce zniszczę cię a GM obiecał mi walkę i jak na razie nie dał odpowiedzi więc jeżeli jej nie dostane to najpierw będę atakował wszystkich zawodników a potem może nawet pofatyguję do samego GM-a
Administrator
Load up on guns and bring your friends.
It`s fun to lose and to pretend.
She`s over bored and self assured.
Oh no, I know a dirty word.
Hello? hello? hello? how low
Hello? hello? hello?
With the lights out it`s less dangerous.
Here we are now. Entertain us.
I feel stupid and contagious.
A mulato, an albino,
A mosquito, my libido. Yeah.
Do ringu wchodzi PHW champion Polishdragon w nowej koszulce z napisem you next wita się z fanami wypuszcza płomoinie i bierze mikrofon od spikera i zaczyna mówić.
PD:The champ is here to niesamowite PD nadal mistrzem PHW chociaż cały czas punk wmawiał mi że przegram ale się przeliczył.Na nastepnym PHW Night będe walczył z Big Ceną przeciwko Punkowi i Kofiemu sądze że Dragonation wygra i połączymy pasy z pasami tag team ale pewnie zapytacie PD przecierz na PPV Cena będzie bronił pas przeciwko gold cobrze? Jestem pewny w 100% że cena obroni pas.Kolejna sprawa Goldberg
Primo:niewiedziałem że to twoja żona i sama się namnie rzuciła
Segundo:Chczesz za rzucić że to moje dziecko sam mam żone i dziecko w drodze poprostu cie żona zdradzała z wieloma meżczynami
Tercera:na PPV zniszcze cię
Load up on guns and bring your friends.
It`s fun to lose and to pretend.
She`s over bored and self assured.
Oh no, I know a dirty word.
Hello? hello? hello?
With the lights out it`s less dangerous.
I feel stupid and contagious.
A mulato, an albino,
A mosquito, my libido. Yeah.
Administrator
Look in my eyes, what do you see?
the Cult of Personality
I know your anger, I know your dreams
I've been everything you wanna be ohhh…
I'm the Cult of Personality
Like Mussolini and Kennedy
the Cult of Personality
the Cult of Personality
Punk przykuca i "głaszcze" ziemie. Podnosi się i wykrzykuje: It's Clobberin' Time !!! wymachując przy tym energicznie ręką.
CM Punk: A więc to będzie I Quit match (uśmiecha się) Lipa na pewno nie wyszedłem tutaj by błagać cię o litość. Lecz wyszedłem tu po to by powiedzieć coś dotyczącego mojej wczorajszej walki. Długo nad tym myślałem i postanowiłem ... (chwila ciszy). Po prostu chciałem ci pogratulować PolishDragon wygranej. Mam nadzieję, że spotkamy się i to jeszcze nie raz w walce o ten tytuł. Co do naszego pojedynku Lipa to na pewno nie będzie ci łatwo ! By the way Cobra szykuj się na rewanż z mojej strony.
the Cult of Personality
the Cult of Personality
the Cult of Personality
J: B. czy ja dobrze słyszę ?? Punk gratuluje PD ??
B: Powiem ci J. że nie mam pojęcia o co tu chodzi.
J: Może to tylko taka zagrywka by uśpić czułość naszego Smoka ?
B: Wszystko jest możliwe.
Wrestler
You know (you know)
What me say
SOS
I hear them shoutin
I hear them cryin
Because
You can't get away
Kofi Kingston: A więc Cobra mówisz, że bardziej od walki z Ceną wolisz dokopać mi i Punkowi ? Może tak mówisz dlatego, że boisz się walki z Ceną ?? Na 100% tak jest. Jednak jeszcze jedna moja taka mała uwaga a mianowice chodzi mi o twoją pisownię o to przykład "pankowi" wiesz nie wiedzialem, że w naszej organizacji mamy kogoś takiego. Co do twojego ataku na mego Tag Team partnera to sądzę, że był on ukieronkowany frustracją po waszej walce. Tak sądzę, że jesteś slaby psychicznie a skoro tak jest to nie możesz się kontrolować. A taki zawodnik to same kłopoty. Podsumowując to co powiedziałem uważam, że niezasługujesz na jaką kolwiek walke (Kofi schodzi z ringu).
You know (you know)
What me say
SOS
I hear them shoutin
I hear them cryin
Because
You can't get away
Administrator
the Cult of Personality
the Cult of Personality
the Cult of Personality
CM Punk: Lipa więc nasza walka odbędzie się już za 22 godziny. Zgodzę się z tobą w jednym () a mianowicie w tym by fani w Katowickim spodku wzięli ze sobą kamery po to by mogli uwiecznić na wsze czasy twą porażkę (
) Mam również nadziej, że zdążyłeś się ciut wykurować przed tą walką by później nie było, że byłeś mniej dysponowany. By the way ! Cobra twój atak na mnie był taką dziecinadą, że aż brak mi słów ! Lecz nie omieszkam tego skomentować (
) Myślisz, że dzięki temu staleś się "fajny" ?? Naprawdę powaliłeś Punka !! Tyle, że w taki sposób to nawet ... aj, jakoś nawt nie da się tego do czegoś porównać. Więc to nasuwa pewną myśl. A mianowicie, że żaden z ciebie wrestler. To tak jak kiedyś w Nexusie, którego byłem liderem. Tam znajdowały się same półgłówki i Ty do nich należysz !!!
the Cult of Personality
the Cult of Personality
the Cult of Personality
Ostatnio edytowany przez CM Punk BitW (2011-10-30 20:41:09)
J: A na ekranie pojawiła się wejściówka Maryse
http://www.youtube.com/watch?v=2psuSHAKKpo
B: Maryse w drodze na ring
http://www.youtube.com/watch?v=Qi83n8nsK_M
Maryse: Pierwsza walka Div już za niecałe 22 godziny. Mam nadzieje, że wiecie kto zostanie pierwszą mistrzynią Div !? A jeżeli jeszcze o tym nie wiecie to może czas otworzyć oczy !? Niektórzy z was pewnie pomyśleli, że ta płaska dziewczynka Maria zostanie mistrzynią !!! Ale to jest racze niemożliwe ! A tych co tak myślą spotka wielkie rozczarowanie ()
Pourquoi es-tu si belle?
Pourquoi tu bouges comme sa?
Pourquoi tu me fais mal?
Oooh, je me sens tout nu
Ooh Oui
Ooh Oui
Pourquoi tu fais tout ca?
Pourquoi tu dis tout ca?
Pourquoi tu me fais mal?
Hej Cena mamy walkę i mam nadzieje, że o niej nie zapomniałeś ponieważ mam walkę o tytuł jeszcze nie wykorzystaną a wież mi kiedyś ją wykorzystam.
Drogi Panie Lipa obiecałeś mi walkę z Ceną do gali zostały ponad 2 godziny więc powiadom mnie jaka to będzie walka mam także nadzieje iż Jasio Cena się pojawi na gali a ty GM PHW nie dopuścisz do tego abym doprowadził do tego, że zawodnicy PHW ogłoszą że ci nie ufają i pożegnaj się ze stołkiem ..!!!!!!!!!!
Big Cena przy mikrofonie.
Yo Yo Yo i jak podobała się walka (oklaski) Gold Cobra to raczej ja cię skopałem.
I przy okazji nie jestem Jasio Cena tylko Big Cena.
No a ty jesteś...DZIECKO SZCZĘŚCIA...
Ponieważ dostałeś walkę o pas której nie wykorzystałeś.
Jesteś jak Michael Cole którego pokona 6-olatek
Yo Yo Yo Wewe kujua Kuhusu
Administrator
the Cult of Personality
the Cult of Personality
the Cult of Personality
Punk przykuca i "głaszcze" ziemie. Podnosi się i wykrzykuje: It's Clobberin' Time !!! wymachując przy tym energicznie ręką.
CM Punk: Lipa ! Myślisz, że skoro "powróciłeś" będzie tak jak kiedyś !? Jeżeli tak to się sporo mylisz. Szczerzę ? To nie wiem czy mam ochotę znów się w to bawić ! Znów Ci się znudzi i rozwiążesz "federacje" a potem znów ją skleisz. Obejrzyjmy sobie taki krótki filmik <na ekranie pojawia się Lipa: Ja z powrotem wróci stara ekipa PHW powraca> <bije brawo> niesamowite słowa. Po prost zwalasz z nóg ! Po takich słowach to mi się niedobrze robi <wsadza palec do gardła> Więc co do tej starej ekipy to nie mam pojęcia <uśmiecha się> Nie daje ci 100% pewności, że będę się tu udzielał. Chyba, że zaproponujesz jakiś bardzo interesujący kontrakt <uśmieszek> Czekam na twój ruch <siada w ringu "po turecku"> PD masz niesamowity opis <uśmiecha się> Nawróciłeś się !!! Z czego na co !? OMG nawracasz ludzi i myślisz, że jesteś Mesjaszem !!! <O.O> tu chyba potrzebny jest jakiś psycholog. Myślisz, że jesteś dalej mistrzem !? Skoro federacja upadła to tego tytułu nie powinno być ! Jedyne rozwiązanie to ponowna walka o pas !!! I na to liczę !!! <wstaje> Jeszcze chwilka. Co do mojego Tag Team partnera to nie mam pojęcia czy powróci.
the Cult of Personality
the Cult of Personality
the Cult of Personality
Ostatnio edytowany przez CM Punk BitW (2011-12-04 19:14:56)
Administrator
[youtybe]http://www.youtube.com/watch?v=cIkOTn5LxfI[/youtube]
Do ringu wchodzi Messiah Polishdragon wypuszcza z ust płominie i wbiega do ringu bierze mikrofon od spikera i zaczyna mówić:
Witam was PHW universe po długiej przerwie nareście lipa się pozbierał jeśli chodzi o starą ekipe lipa jedna osoba już jest jak wiecie lub nie zminiłem teraz wieżę w boga
i stałem się z rozkazu Boga zbawicielem wszycy ateiści nawrócie się bo wielkim krokami zbliża sąd Boży gdzie jezus po prawicy swego ojca będzie sądził żywych.Dobra jeszcze jedna sprawa! Mi też cię miło widzieć Cm Punk więc śmieszy cie moja przemiana???Naprawde??? Tak nie jestem już mistrzem ale na nastepnym PHW nim zostane ty niewierny wysłaniku szatana!W mojej walce nie pomoże ci żaden demon w tej walce pokaże kto jest mistrzem PHW będziesz błagał o szypki cutter nikt ci nie pomoże.
[youtybe]http://www.youtube.com/watch?v=cIkOTn5LxfI[/youtube]
Administrator
Chavo Guerrero wchodzi so ringu w ogromny heatcie fanów bierze mikrofon i zaczyna mówić:
Viva la razaChavito Heat Chavo Guerrero zawitał do PHW ta federacja jest szczególnie dumna z tego że prawdziwy wojownik przybył do tej federacji!<heat>
a co wy macie do powiedzenia bando złodzieji pijaków?<heat> myślicie że co jestem tylko pyszałkiem który nic nie poprafi?do się grubo mylicie!Ponieważ jestem najlepszy na świecie!<publiczność zaczyna skandować Cm Punk>No bez żartów Cm Punk <Chavo wybucha śmiechem i kleka na kolana pochwili wstaje i kolana otrzepuje>serio Punk to tylko kolejny słabeusz który nic nie umie i należy mu się porządne sopanie tyłka prze ze mnie Chavo Guerrero!<heat>I nie buczie bo tak się stanie to tylko kwestia czasu jak dojdzie do naszej walki a ja mu dupe skopie...Na razie się z wami żegnam adios idioci
Chavo idzię na Backstage z uśmiechem w wielki heatcie fanów
Administrator
J: OMG!!! CM Punk powrócił!!! <wrzawa na trybunach>
B: No J. muszę przyznać, że tego się nie spodziewałem!!
CM Punk: Dostałem twoją wiadomość Dragon „Do trzech razy sztuka”. Że co !? Chyba miałeś jakieś zderzenie ze ścianą i teraz głowa cię boli! Myślisz, że zostanę tutaj na dłużej !? Chyba śnisz !!! Wyszedłem tu tylko by coś wyjaśnić. Chavo G… jak ci tam ? W każdym razie to nie jest istotne. Zacząłeś coś mówić, że nic nie umiem. Może i masz rację, że CM to jakiś podrzędny zawodnik, który nadaje się do tego by skopać mu tyłek. Ale jest też taka opcja, że przez swoje tandetne gadanie chcesz ukryć swój strach przede mną. Kończę z tobą. Lipa myślisz, że możesz odstawiać takie coś !? No to chyba się mylisz. „Czeka go niespodzianka” !? o Czym, Ty do kurwy nędzy mówisz ? Niespodzianką powinny być lody PHW z moją podobizną abyś w miarę odpokutował. Myślisz, że CM Punk ma ta na takie zabawy czas ? Jesteś i cię nie ma a potem znów jesteś i znów cię nie ma. Powiedz czy my bawimy się w chowanego ? Jeżeli tak to jesteś w tym naprawdę dobry. A teraz żegnam. <CM wychodzi>
J: No to jednak CM nie ma zamiaru pozostać w PHW.
B: Mówi się trudno. Jednak PHW musi trwać i kto wiem może kiedyś powróci.
CM Punk: BTW Lipa,