Polish Hardcore Wrestling e-fed ( reaktywacja )

Dobra zbieramy nowy roster + nowy Admin w razie czego.

Ogłoszenie

Rofire.pun.pl !

#1 2011-09-23 17:30:57

Lipa

Administrator

Punktów :   
Ulubiony Wrestler: HBK , Cm Punk , The Rock

Speeche

To jest najważniejsze miejsce Gry. Powodzenia

"Sorry About Your Damn Luck ! "

#2 2011-10-01 16:48:36

Krzysiek

Wrestler

Punktów :   

Re: Speeche

Jestem nowym zawodnikiem i proszę o możliwość walki na piątkowej gali, abym mógł pokazać swoje umiejętmności

#3 2011-10-01 17:10:24

Lipa

Administrator

Punktów :   

Najpierw tworzymy postać a tu piszemy speeche nie prośby, ale ok jesteś nowy

#4 2011-10-01 17:17:06

Lipa

Administrator

Punktów :   

I oto Lipa wychodzi na ring :
- Haha I'm back !!!  I to jeszcze w roli GM . To będzie inna federacja niż inne ponieważ GM , czyli ja, jest nieco stuknięty na punkcie hardcoru ! Kontrakt podpisał jakiś Krzysiek i żąda on walki z Ceną . Ceny na razie nie ma w federacji ale walkę dostanie, dostaniesz, będzie to Hell in a Cell chairs match , w dodatku o najważniejszy pas !  A z kim ... hmmm to jeszcze powiem . Teraz krótko następnie normalnie, That was Lipa !

( speeche oczywiście mają być nieco dłuższe, ten był jako przykład ale się liczy )

#5 2011-10-09 11:15:23

Lipa

Administrator

Punktów :   

Na ekranie pojawia się Lipa :
- Mam dobre wieści, coraz więcej wrestlerów podpisuje z nami kontrakty, niech wiedzą że jak podpiszą te paręnaście kartek wejdą do najbardziej szalonej federacji wrestlingu na świecie.   Pierwsza gala już niedługo, odbędą się walki o wszystkie pasy jakie PHW posiada. It's showtime !!

#6 2011-10-09 15:50:11

PolishDragon

Administrator

Punktów :   

Give me Fuel Give me Fire give me which i desire na rampe wchodzi Polish dragon widać ma coś do powiedzenia:
Witajcie jestem polishdragon jestem nową gwiazdą PHW jestem zaczyconym tym PHW Universe (Ogromny Cheer Publiczności) że tu jestem. Na nadchodzocej gali zmierze się z cm punkiem w hell in cell matchu o pas PHW wagi cieżkiej. Punk niemyśl że bęndzie to łatwa walka Punk You is next
(Dragon schodzi na backstage)

Nalepszy Tag Team na świecie nie potrzebował chwytliwej nazwy wystarczyło  zwykłe Edge and Christian

http://www.onlineworldofwrestling.com/pictures/e/enc/11.jpg

#7 2011-10-09 18:19:41

CM Punk BitW

Administrator

12298968
Punktów :   
Ulubiony Wrestler: CM Punk, Edge, Stone Cold

Look in my eyes, what do you see?
the Cult of Personality
I know your anger, I know your dreams
I've been everything you wanna be ohhh…
I'm the Cult of Personality
Like Mussolini and Kennedy
the Cult of Personality
the Cult of Personality

Punk przykuca i "głaszcze" ziemie. Podnosi się i wykrzykuje: It's Clobberin' Time !!! wymachując przy tym energicznie ręką.

M: A w drodzę na ring CM Punk BitW !! Jestem ciekawe co ma nam ciekawego do powiedzenia.

B: Również jestem tego ciekaw. Jednakże sądząc po wypowiedzi poprzednika będzie to odpowiedź na jego wyzwanie.

M: Przypominamy, że do naszej federacji dołączają coraz to nowsi zawodnicy.

CM Punk BitW: Ta federacja ma naprawdę ogromne szczęście, że dołączył do niej zawodnik taki jak ja (mieszane uczucia widzów) ale nie po to tu jestem. (chwila ciszy) Dragon, dregon, drago tak ci spieszno do pierwszej porażki ?? Nie wiem po co startujesz od razu do kogoś mojego pokroju. Czy nie zadowoliła by cię walka z Ceną ?? Nie jest on wymagającym przeciwnikiem ale skoro nalegasz to dostaniesz tą walkę. Jednakże jeżeli staniemy w tym ringu naprzeciw siebie to mogę ci obiecać, ze nic z ciebie nie zostanie !!!

the Cult of Personality
the Cult of Personality
the Cult of Personality

B:  Jestem ciekaw wypowiedzi Dragona a Ty ?

M: Szczerze to muszę przyznać, że ja też. Dziękujemy za uwagę i do usłyszenia.

(M. i B. to komentatorzy ;P jakby ktoś się nie zorientował xD)

http://c.wrzuta.pl/wi1362/768f24720005413f4e9deb37/sygnatura_3.jpeghttp://c.wrzuta.pl/wi19097/64ca164a000615eb4ea022bb/cm_punk_and_kofi_kingston.jpeg

#8 2011-10-09 18:32:38

PolishDragon

Administrator

Punktów :   

Give Fuel
Give me Fire
Give me Which i desire
Huuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SSSSSSach
B:i Oto PolishDragon Wchodzi na rampe ciekawe co powie
Cóż Cm sucks chciałem być miły ale wyglonda że chcesz wojny na  PHWNight będziesz błagał o szypkiego cuttera ale nie  wykończe cie zrzuce z szczytu Hell in cell tak to będzie walka hell in a cell wejdziemy do ogródka diabła wejdziemy do nastrasznieszej kostrukcji stworzone prze człowieka módl się o moją litość
(Dragon schodzi na Backstage)

Nalepszy Tag Team na świecie nie potrzebował chwytliwej nazwy wystarczyło  zwykłe Edge and Christian

#9 2011-10-09 18:54:01

CM Punk BitW

Administrator

12298968
Punktów :   

the Cult of Personality
the Cult of Personality
the Cult of Personality

M: A oto na ring zmierza CM Punk BitW.
B: Nowy rekrut a już znalazł sobie wroga. Jak myślisz, czy to takie małe zgrzytanie przerodzi się w jakiś większy konflikt ?
M: Myślę, że tak B. Punk nie wydaje się być osobą uprzejmą a z kolei Drago wprost przeciwnie.
B: Posłuchajmy co ma do powiedzenia.

CM Punk Bitw: Aaa... pomocy !!! (pada na kolana) Błagam cię nie rób tego. Przeproszę cię zrobię co tylko zechcesz ale miej litość człowieku. (wstaje i otrzepuje kolana) A teraz tak na serio. Sądzi, że dla ciebie miałem inny scenariusz ?? Będę cie okładał aż stracisz przytomność i mogę cię zapewnić, że spod GTS'a nie uciekniesz (uśmieszek i wychodzi).

the Cult of Personality
the Cult of Personality
the Cult of Personality

M: No, no, no już nie mogę się doczekać tej walki.
B: Ja również a my żegna my się z państwem i do usłyszenia.

http://c.wrzuta.pl/wi1362/768f24720005413f4e9deb37/sygnatura_3.jpeghttp://c.wrzuta.pl/wi19097/64ca164a000615eb4ea022bb/cm_punk_and_kofi_kingston.jpeg

#10 2011-10-09 18:56:15

Lipa

Administrator

Punktów :   

-Cm Sucks, Dregon. Jeden mówi że zrzuci drugiego z klatki , a ja uatrakcyjnię waszą walkę . Wasza walka to nie będzie zwykła walka o jakiś pasek. To będzie walka o PHW Championship a ten tytuł wymaga szacunku . Zmierzycie się w ogródku diabła , w szatańskiej konstrukcji, do niej wrzucę parę rzeczy a mianowicie to na czym kładziecie swoje brudne dupy. Będzie to walka z krzesłami w klatce . I jeszcze coś dorzucę a mianowicie siebie , tak tak król hardcoru będzie obecny w swoim ogródku . Nie cofnę się przez znokautowaniem ciebie Punk oraz ciebie Dragon .   W tej walce powróci Lipa jakiego znacie z innych federacji .  Tik tak wasz czas mija , jak już przeżyjecie tą walkę to będziecie mieli miesiąc czasu by się wykurować i zmierzyć się ze mną w........  Lipa Cage match .  Ta walka odbyła się raz a była najbrutalniejszą walkę jaką widział. Ale nie zmierzycie się obydwoje ze mną, tylko zwycięzca.... choć przegrany też będzie miał szansę zmierzenia się ze mną na następnym Wrestling Night w  tradycyjnym Hardcore Matchu. Quote the Lipa Nevermore ! That was Lipa.

#11 2011-10-10 04:15:16

CM Punk BitW

Administrator

12298968
Punktów :   

the Cult of Personality
the Cult of Personality
the Cult of Personality

Punk przykuca i "głaszcze" ziemie. Podnosi się i wykrzykuje: It's Clobberin' Time !!! wymachując przy tym energicznie ręką.

M: A więc walka potwierdzona. Nie dość, że w klatce znajdą się krzesła to dojdzie jeszcze jeden zawodnik.
B: GM ma wielkie plan co do tej walki ale moim zdaniem nie powinien lekceważyć swoich przeciwników.
M: Tu się z tobą zgadzam B. może nie są oni starymi wyjadaczami ale na pewno coś potrafią. A w ringu z mikrofonem czeka już CM Punk BitW.
B: Ciekawe co też ma do powiedzenia.

CM Punk BitW: Wow co za sytuacja. Pierwsza walka i już pas a do tego krzesła i Lipa (wrzawa na widowni), który tak bardzo chce dostać łomot (buczą). Myślice, że nie dam mu rady !? (buczą) Mylicie się !!! I'm the Best in the World !!! Lipa szykuj się na małą drzemkę (składa dłonie jak do modlitwy i przykłada je do polika). A co do tego Lipa Cage match to lepiej przyszykuj sobie jakiś plan zapasowy (uśmieszek) bo nie sądzę byś zdążył się wykurować.

the Cult of Personality
the Cult of Personality
the Cult of Personality

B: Małe ostrzeżenie ze strony Punka dla Lipy. Co o tym sądzisz ?
M: Widzimy, że CM Punk nie da się tak łatwo zastraszyć.
B: Racja jednak pamiętaj "gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta".
M: Dobrze powiedziane B. swoją drogą jestem teraz ciekaw wypowiedzi Dragona.
B: To już następnym razem. Żegnają się z państwem M.
M: i B. i do usłyszenia.

#12 2011-10-10 17:20:43

Lipa

Administrator

Punktów :   

- Istnieją dwa typy wrestlerów , Lipa i ci inni. Grupa Lipa to najlepsi wrestlerzy na świecie, ci inni no cóż cioty, łajzy i więcej słów nie powiem bo jesteśmy PG-14.  Colt Cabana,  Daniels,  Cena , Hardy , HHH , Undertaker z nimi walczyłeś i czasami z nimi wygrywałeś. Mam do nich szacunek ale bądźmy szczerzy to nie to samo co czeka cię tu. To  ja jestem GM i to ja ustalam tu zasady. Pierwsza moja decyzja to miejsce gali : Gdańsk to tu się urodziłem i to tu mieszkałem i nadal mieszkam. To tu wygrywałem największe pojedynki. Wcześniej w Olivi , potem w Ergo Arenie. Zostawiłem tu sporo krwi, zostawiłem tu sporo potu  i zostawiłem tu sporo emocji . To samo wymagam od was miejcie szacunek dla tej federacji, zupełnie odwrotnie jak ja do was. W trakcie waszej walki to ja będę sędzią specjalnym.  I to ode mnie może zależeć kto z was zostanie pierwszym PHW Championem. Tik tak wasz czas nadchodzi. Najpierw jeden potem drugi , Quote the Lipa... Nevermore !

#13 2011-10-10 17:44:58

CM Punk BitW

Administrator

12298968
Punktów :   

the Cult of Personality
the Cult of Personality
the Cult of Personality

M: Oto w drodze na ring CM Punk BitW.

CM Punk BitW: Aj te wspomnienia (pogrąża się we wspomnieniach) a tak naprawdę to kogo interesuje ile Ty tu wylałeś swoich płynów !? Szacunek do federacji ?? Nie przesadzajmy (uśmieszek) Jedyny powód dla którego tu jestem to tytuł PHW Championem (mieszane uczucia widzów) i to się nie zmieni !!! Jeżeli myślałeś, że będę jakimś pupilkiem to się pomyliłeś. "Tik tak wasz czas nadchodzi" mój na pewno (uśmiech) a czy mojego przeciwnika ?? Tego nie jestem pewien.

the Cult of Personality
the Cult of Personality
the Cult of Personality

B: CM Punk gra w gierki słowne ale czy poradzi sobie również dobrze na ringu ?
M: Nie mam pojęcia B. poczekamy zobaczymy.
B: Do usłyszenia.

#14 2011-10-10 17:59:09

PolishDragon

Administrator

Punktów :   

Give me fuel
Give me Fire
Give me which i desire Na rampe wchodzi PolishDragon widać że ma coś do powiedzenia: Więc Lipa będzie sedzią  szanuje go za to jak prowadzi federacje i punk nie jestem żadny lizusem i niemyśl że przyjdzie ci z łatwościom skopie twój chudo tłusty tyłek
Give me fuel
Give me Fire
Give me Whitch i desire

Ostatnio edytowany przez PolishDragon (2011-10-10 18:04:27)

#15 2011-10-12 17:25:56

john cena

Wrestler

Punktów :   
Ulubiony Wrestler: CM Punka,HBK,John Cena,Edge

Big Cena wchodzi na ring z mikrofenem zobaczymy co nam powie>

Witam was bardzo jestem bardzo zaszczycony być tu z wami.
Ale przejdzmy do interesów.
Doszły mnie słuchy,że gold cobra chce ze mną walczyć.
Chętnie skorzystam z okazji i gdybym mógł z  nim walczyć nie chciałbym walczyć w zwykłej walce może walka na krzesła
lub walka w klatce jeżeli jest taka opcja

You can't see me?

Banery Toplista gier PBF

Stopka forum

RSS